dilluns, 25 de febrer de 2019

45è Torneig Trobada Escolar


45è. TORNEIG LOCAL ESCOLAR SUB-16 2019
REGLAMENT
1.      Podran participar tota la canalla menor de 16 anys, de les escoles de Cornellà i/o clubs de la comarca que vulguin.
2.      El torneig es jugarà per sistema suís a 6 rondes:                          
Els diumenges 3, 10 i 17 de març a les 10:00 hores inici de la primera partida, y a les 11:00 hores inici de la segona ronda de cada diumenge.                          
3.      El ritme de joc serà de 15 minuts + 5 segons per jugada feta, per tant, vàlides les lleis generals dels escacs (s’aplicará l’apéndix A4)excepte pels temes següents:                                                                                         3.1 els jugadors no estan obligats a anotar les jugades               
3.2 una vegada fetes dos jugades il.legals es donará la partida per perduda, per l’infractor.                                                                  
3.3 - es vàlida la norma de “peça tocada” segons l’article 4 de les “Lleis dels escacs”.                                                                         
3.4 - per reclamar la victòria per temps, el jugador ha de parar  els rellotges, la seva bandera ha d’estar aixecada i la del contrincant caiguda. Cas que les dues banderes hagin caigut, la partida és taules.
No es donará temps extra per le jugades ilegals, perque també participan jugadors sense estar federats. Amb lo qual no cal.
4.      Obtindran premis els tres primers classificats. La millor fémina.
5.      Els aparellaments es faran amb l’ajut del programa “Swiss Manager”. Els desempats per la classificació final tindran en compte, 1er. el Bucholz Mitjà, 2on. Bucholz-1, 3er. Bucholz Total i 4art. Progressiu.
6.      El director del torneig serà el Sr. Nicolás Plaza Arcos
7.      Les inscripcions poden fer-se per mail a: clubescacscornella@gmail.com                                                       fins el dia 2 de març de 2019 fins les 17:00 hores dissabte.
8.      L’organització es reserva el dret de canviar  qualsevol punt d’aquest reglament.
9.      la participació en el torneig implica la total acceptació d'aquestes bases. Al mateix temps el jugadors participants autoritzen la publicació de les seves dades personals en els diferents mitjans de comunicació que l’organitzador consideri oportú per a la necessària difusió de l’event: llistats de resultats, classificacions, participants, partides... I el mateix temps que es pugui difondre les fotografies fetes el torneig els diferents medis de comunicació del Club D’Escacs Cornellà, el Blog, Facebook, Whatsapp, Instagram etc.

Comentarios en el Blog

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera