dimecres, 6 de febrer del 2019

Campionat Edats 2019, 1ª jornada


1ª JORNADA FASES PRÈVIES CAMPIONAT D’EDATS 2019, 19/12/19
Aquí deixo una bona crònica que va fer el nostre estimadíssim Rafa fa uns dies, i que us la recomano:

Com sempre, primer de tot demano perdó i permís al mestre Puig. Com aficionat faré quatre comentaris sobre allò viscut avui.
Avui hem presentat un total de deu participants. Tres sub 10, quatre sub 14 i 3 sub 16.
Els grans han jugat solament una ronda. Ferran ha guanyat amb molta solvència. Molt sòlid. L’ ha cuinat a foc lent.
Oriol i Esther han jugat una partida competida. Amb moments que estava guanyada per ambdues parts. A la part final era clara , molt clara per Esther. Com va dir el mestre: “ no hi ha partida més difícil de guanyar que aquella que està guanyada”. I així ha estat. Precipitació per part de la nostra benvolguda Esther i picardia d’ en Oriol que li ha fet mat amb un peó. Què gran Ori, m’ ha fet riure . Ell ja havia apuntat resultat de la partida, era plenament conscient que perdia. Esther, et sona si en algun moment t’ hem dit que has de pensar una mica més?...doncs això.
A sub14 i sub 10 s’ han jugat dos partides, amb resultats dispars. Kevin ha perdut totes dues. És el seu primer torneig. Ja és normal. Falta una mica de pensar més, anar més lent que sempre ajuda. La novetat sempre es paga. Estic convençut que els resultats vindran.
Enhorabona tant a David com Jensen. Han guanyat les dues i provisionalment estan a dalt de tot. De David comentar que ha pogut guanyar al rival que l’ any passat el va relegar a la quarta posició. Enhorabona.
Jensen molt sòlid les dues partides. Lamentablement la segona ha jugat contra Hugo. S’ han de treure punts entre ells, és inevitable. Força noi, anem molt bé.
He volgut fer menció especial i final a Hugo en sub14. Quina primera partida ha jugat. Senzillament espectacular. Una combinació brutal de cinc moviments per rematar i fer mate. Feia temps no veia tanta claredat d’ idees en una partida, i no parlo de nens, parlo en general. És fantàstic allò que ha fet. S’ anomena màgia, art....i com ho ha celebrat l’ equip,... sí sí, EQUIP, format per mares, pares, mestres, president,... una munió que ha esclatat amb el mat final d’ Hugo. Noi; ens has ajuntat a tots amb el teu saber fer. La més sincera enhorabona Hugo.
I els nostres petits, ENORMES, jugadors: Nil, i les germanes Riu ( Alba/Laia), ( Laia/Alba). A quina millor. Tots tres han puntuat. Nil unes meritòries taules. Podia haver guanyar la partida, però has de jugar molt bé per obtenir avantatge. Així doncs fantàstic.
Laia ha guanyat les dues partides i es posa segona a la classificació. Brutal en el seu primer torneig. La seva germana Alba ha guanyat la primera i ha perdut contra un nen que li treu més de 500 punts d’ ELO. El seu paper ha estat brillant.
RECORDEM qui són els mestres d’ aquests nens i nenes: FERRAN , ORIOL i ÉRIKA. És clar que l’ aposta pels més joves per ser els mestres del petits ha estat un encert. SEGUIMM!!!
Benvinguts al grup als pares i mares dels petits, entre tots ens ajudem i acompanyem. Mentre més som millor ho passem.
En definitiva, una primera jornada espectacular pels nostres interessos. Com sempre agrair a tos aquells que ens acompanyeu en aquesta aventura de fer que els nostres fills i filles avancin en aquest noble esport: gràcies Quique, Solera, Nico, Jordi,...és important per nosaltres saber que sempre hi sou allà.
AMUNT Cornellà

Rafa Terrón

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera