dimecres, 6 de febrer del 2019

Campionat Edats 2019, 2ª Jornada


2ª JORNADA FASES PRÈVIES CAMPIONAT D’EDATS 2019, 26/12/19

Aquí deixo un petit resum de la 2ª jornada del campionat d'edats, del 26/01/2019, celebrada a Sant Joan Despí.
En aquesta edició els nens del club que competien dues sub-10 (Laia i Alba), quatre sub-14 (Hugo, Jensen, David i Kevin) i tres sub-16 (Esther, Oriol i Ferran).
La Laia havia estat extraordinària en la jornada anterior, arribant imbatuda i li tocava jugar en el primer tauler contra l'Ivan Planella, el millor jugador de la categoria, que fa cinc o sis anys que disputa tornejos. No ha tingut gaires opcions. L'Alba jugava contra el Roger Santacana, un nen de Sant Feliu que fa uns anys que juga, i també ha acusat la manca d'experiència. De fel a la 4a jornada, la Laia també li ha tocat jugar contra el Roger, i ha perdut. L'Alba, en canvi ha jugat millor en la 4ª ronda i s'ha endut una victòria. Enhorabona. Les dues nenes han aconseguit ja dos punts en el seu primer torneig. Bravo! 👏👏
En els sub14, la primera ronda ha acabat amb victòries del Jensen, el David i l'Hugo i derrota del Kevin. En la segona ronda, en canvi, han perdut el Kevin, el David i l'Hugo, i ha guanyat el Jensen. Llàstima del Kevin, que està pagant la seva inexperiència. L'Hugo s'ha enfrontat al Marc Jordan, de Sant Boi, un molt bon jugador i un any més gran, i no ha pogut superar-lo. El David també s'enfrontava a un noi de 2n any, el Joel Navarro de Sant Feliu. Ha fet una bona partida, però s'ha despistat i s'ha trobat amb un escac i mat imparable. En Jensen, en canvi, ha derrotat a un rival molt fort, també de 2n any, en Martí Garcia, de Viladecans, que en anys anteriors havia guanyat el campionat. Gran victòria del Jensen, que es queda en solitari en el primer lloc amb 4 de 4. Ànim cracks!👏👏
En els sub 16, avui es disputaven dues partides. La primera ronda ha estat positiva. l'Esther ha derrotat al Pol Carranza, aconseguint el seu primer punt, l'Oriol ha derrotat a l'Aitana amb autoritat, posant-se co-leader amb 2 punts, i l'última partida en acabar a la sala ha estat la del Ferran contra el Daniel Orellana. Una partida molt disputada. El Ferran tenia un peó de més, doblat, i la partida estava molt oberta i arriscada, i amb poc temps al rellotge han acordat taules. Llàstima del mig puntet, però bona partida. I en la segona ronda del dia, els resultats tampoc han estat malament. l'Esther ha derrotat al Daniel Orellana fent una bona partida, el Ferran ha derrotat amb molta autoritat al Daniel Noguera, i l'Oriol ha caigut davant el Pau Pueyo, però donant guerra i arriscant.
La jornada ha acabat amb molt bones sensacions, i amb tot per decidir en la jornada següent, amb vuit nens/nenes del club amb opcions de classificar-se.
Amunt l'escola de Cornellà!

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera