dimecres, 6 de febrer del 2019

CRÒNICA 3ª JORNADA LLIGA CATALANA, 03/02/2019

Resum dels resultats: 


Tercera jornada de lliga i segona disputada a casa. Com en la 1a jornada, hem anat un munt de voluntaris per preparar-ho tot, i ho hem enllestit en 20 minuts. Quina eficiència!
La jornada, després no ha estat tant eficient.

 El nostre primer equip ha tornat a perdre a casa i cau fins a la 7ª posició. La seva lliga serà força disputada, amb dos descensos directes i amb el 8è havent de disputar una promoció per evitar el descens.

L’equip B, en canvi, va aconseguir una bona victòria contra un rival més fort en tots els taulers. El matx ja es va posar de cara en no comparèixer el primer tauler del rival, però tenen molt de mèrit les victòries dels Xavis, del Marinko, del Miquel i del Francisco, el darrer en acabar. S’instal·la en una còmode 4ª posició a la lliga.


Pel que fa al C, va tornar a perdre, i se situa coer del seu grup, possiblement el més difícil dels grups de la 1ª provincial. El rival d’ahir era un equip molt superior en tots els taulers, excepte el darrer, l’únic en el que vam guanyar, encara que el nano del Gramenet no ho va posar gens fàcil. Per cert, que tot i perdre, fa certa gràcia veure en el rival nanos com l’Alex,  que havien disputat des de petits el nostre torneig de Nadal cada any.

L’equip D va perdre el seu primer matx de la temporada, i ho va fer clarament contra un equip on es barrejaven 4 adults i 4 nens. Des de l’inici van dominar el matx. L’equip D cau fins a la 4ª plaça, en una situació força còmode.

L’equip E també va perdre el seu primer matx ahir. El rival d’ahir, el Badia B, era una mica més fort, i es va imposar. A destacar les victòries del Jensen i el David, que estan en un moment de forma extraordinari. Llàstima que l’Esther i els adults no els acompanyessin. L’equip cau fins a la 5ª posició.

I finalment, l’equip F va aconseguir un bon triomf. El Cañi i el Ladis estan espectaculars aquest any, i llàstima que el Juan Antonio perdés. L’equip se situa en la 1a posició del grup. 





 

Quadre resum dels enfrontaments:



Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera