dilluns, 5 de març del 2018

3er. Cena-Rápidas 2018Y después de no perder ningún equipo en la Ronda 6, llegó el 3er cena-rápidas.
El de esta ocasión con sensibles cambios en cada ronda, Rondas normales, una solo con la mano izquierda, y mas de uno se le fue la otra, jajaja, o se nos quedó la marca de sentarnos encima de ella.
Otra ronda sin torres, y os digo que parece fácil, pero llega un momento que no sabes que hacer, dos rondas sin poder ver el tiempo que te queda, y solo poder escuchar el pitido del reloj, y una ronda final, donde solo tienes 7 segundos por jugada, pero empiezas con 10 segundos nada mas.

A todo esto hay que añadir, primero las risas, hablar hablar y hablar, gritar, cenar, jugar después de cenar, mas risas, y buen rollito.

Este ha sido el mejor cena-rápidas.
Un saludo
Francisco X. Solera
Escuchar el pitido

 Juguemos sin torres!!!

Vamos a ir cenando!!!


Selfie final!! esto ya es un clásico

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera