dilluns, 19 de març del 2018

SOCIAL SEMI-LENT 2018 “SANTIAGO VÁZQUEZ CHAVES”

Cambio en las fechas. Se suprimen las 2 últimas rondas y se hacen grupos de 6 jugadores.

TORNEO SOCIAL SEMI-LENT 2018

“SANTIAGO VÁZQUEZ CHAVES”

Bases del torneig:

1º. El Torneig es disputarà en Grups Tancats de sis (6) jugdors, Cinc (5) rondes, al local del Club d’Escacs Cornellà, en el Patronat Cultural i Recreatiu, carrer Eduard Gibert nº29 o Msn. Jacint Verdaguer nº52, 2ª planta. Cornellà.
2º. El torneig es disputarà en grups tancats de vuit (8) jugadors, limitat a un màxim de 60 jugadors.  Maxim (10 grups). El ranking inicial es formarà tenint en compte l'ELO català. El torneig no serà válid per Elo Català.
3º. Els aparellaments es faran quan arribi el termini de les inscripcions, es començara pel primer del Ranking, fins el sisé, i ja tenim primer grup, i aixi fins completar tots el grups posibles amb els jugadors inscrits. Si no hi ha inscrits just per tenir el grups complerts, segons la diferencia d’elo, es podrà fer un grup amb menys jugadors, per dalt o per baix.
4º. Els dies de joc:
Seran els dilluns a les 20:30 hores, el temps d’espera serà 45 minuts, després d’aquets temps es donará la partida per perduda, per incomparecencia.

1ª Ronda Dilluns 09 d’Abril  de 2018
2ª Ronda Dilluns 16 d’Abril de 2018
3ª Ronda Dilluns 23 d’Abril  de 2018
4ª Ronda Dilluns 07 de Maig de 2018
5ª Ronda Dilluns 14 de Maig de 2018


5º. El ritme de joc:
Las partides serán de 45 minuts per jugador amb increments de 15 segons per cada jugada efectuada, per tant vàlides les lleis generals dels escacs.

6º. Premis :
               3 primers de cada grup.
1er. Classificat            de cada grup                  Trofeu              
2on. Classificat de cada grup                Trofeu              
3er. Classificat            de cada grup                 Trofeu                                     

7º. Formes d'inscripció:

8º. Drets d'inscripció:
   La inscripció serà gratuita.
9º.  L'organització es reserva el dret d’anul·lar una inscripció.
10º. La inscripció quedarà tancada quan s’arribi a la xifra de 60 jugadors o fins el divendres 6 de abril a les 18:00 hores.

11º.  Lliurament dels Premis :
Els premis es lliuraran el diumenge 3 de juny, dia de Festa Major.

12º. Desempats:: Sonenborg-berger, resultat particular, nº de victorias, mes colors negres. Si continua l’empat, el día 21 de maig es faria un desempat a 2 partides rápides de 3’ + 2”, si continua l’empat, es faria una partida denominada “mort súbita”, 6 minuts per les blanques i 5 per les negres, “ a finish”, el empat dona la victoria a les negres. 

13º. L’organitzador será el Club D’Escacs Cornellà.
El director del torneig serà el Sr. Nicolás Plaza Arcos, el àrbitre serà el Sr. Francisco Xavier Solera.
14º. Qualsevol punt no previst en les presents bases es resoldrà aplicant la normativa de la FIDE per a tornejos oberts.
15º. La participació en el torneig implica la total acceptació d'aquestes bases. Al mateix temps, tots els jugadors inscrits, acepten que es puguin divulgar fotografies del torneig en el blog del club i medis de comunicació del club.


Una salutació
Francisco J. Solera

Entrades populars

Visites

Hola a tots

Hola, que tal?

El nostre club, com tot en aquesta vida, s'està modernitzant, i una d'aquestes coses per poder aconseguir-ho, és estar a internet.

Hem confeccionat aquest blog, i us mantindrem informats de tot el que passa, no només al voltant del nostre club, sinó també tot el relacionat amb el nostre apassionat esport, art, ciència .... que són els Escacs.


Serà un blog en continu creixement, i sempre intentarem tenir-lo tant al dia, com actualitzat, i sempre donant-li més articles, per a tots en general, des dels nostres magnífics jugadors, fins als nois de l'escola, com als pares i familiars, amics, i qualsevol simpatitzant dels Escacs.


Desitjo que us agradi, que participeu amb els vostres comentaris, amb les vostres idees, que si són possibles es faran realitat.


Una salutació, i ens anem veient pel club.
El nostre TEMPLE, "El TEMPLO"

El vostre amic

Francisco Xavier Solera